Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Az oldalon a vásárlás regisztrációhoz kötött. A varing.eu webáruházon keresztül nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk, csak viszonteladó partnereket szolgálunk ki. Csak érvényes adószámmal rendelkező cégeket szolgálunk ki, magánszemélyeket nem.

 

REGISZTRÁCIÓ MENETE

Webáruházunkba a belépés gombra kattintás után tud regisztrálni. A megjelenő oldalon a zöld BELÉPÉS gomb alatti "Hozz létre saját fiókot" menüpontban tud. Az adatok pontos kitöltése után a területileg illetékes képviselőnk fel fogja önnel venni a kapcsolatot. Az egyeztetés megtörténte után tudjuk a regisztrációját jóváhagyni.
Probléma esetén az alábbi telefonszámon kérhet segítséget: +36 30 / 867 68 63

 

BELÉPÉS AZ OLDALRA, VÁSÁRLÁS

Amennyiben ön már korábban regisztrált, akkor e-mail címével és jelszavával tud belépni a webáruházba. Ha a belépéskor problémába ütközik, akkor az "Elfelejtett jelszó" lehetőséggel tud jelszó emlékeztetőt kérni. Ezután a megadott e-mail címre meg fogja kapni az új jelszót amivel be tud jelentkezni.
Ha a következő hibaüzenetet kapja: "Hiba: Nem találjuk az e-mail címet a nyilvántartásunkban. Kérjük, hogy próbálja meg újra!", akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 / 867 68 63 telefonszámon, vagy az info@varing-tools.hu e-mail címen.

Megrendelést törölni, módosítani, vagy pótlást hozzácsatolni meglévő rendeléshez csak a területi képviselővel egyeztetve, vagy a fenti elérhetőségen tud.

Megrendelés leadásakor kérjük ügyeljen a pontosan megadott szállítási és számlázási adatokra. Tévesen megadott adatok esetén nem tudunk felelősséget vállalni az esetlegesen felmerülő problémákra.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Kerti szerszámok vásárlása esetén:

  • Nettó 50 000 Ft. vásárlási értékhatár alatt, a szállítási költség: Bruttó 1700 Ft.
  • Nettó 50 000 Ft vagy afölötti vásárlás esetén a szállítás ingyenes az ország egész területére

RURIS kertigépek vásárlása esetén:

  • Nettó 500 000 Ft. vásárlási értékhatár alatt, a szállítási költség: Bruttó 1700 Ft.
  • Nettó 500 000 Ft vagy afölötti vásárlás esetén a szállítás ingyenes az ország egész területére
  • Raklapos szállítás esetén a szállítási költség: Bruttó 10 000 Ft.

 

FIZETÉS

A fizetés banki átutalással történik, a számlán feltüntetett fizetési határidővel. Ennek meghatározása előzetesen a területi képviselővel történik az első vásárlás előtt.