Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruris rm540 láncfűrész

RURIS
Gyártó cikkszám: Ru540rm2022
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az 5,7 kg tömegű és erőteljes 3,6 LE-s motorral rendelkező RURIS RM540 láncfűrész teljesítmény-tömeg aránya jobb, mint bármely más modellnek. Rendkívül nagy teljesítménye alkalmassá teszi nagyméretű fák professzionális vágására és feldolgozására. A RURIS RM540 láncfűrész a kis súly és a nagy teljesítmény verhetetlen kombinációját kínálja, növelve a munka hatékonyságát. A legalkalmasabb keményfa vágására.

A nehéz munkákra alkalmas RURIS RM540 láncfűrész erősségével és könnyű kezelhetőségével meggyőz nagy mennyiségű vagy keményfa vágásakor. Kiváló vágási teljesítménnyel rendelkezik, és még hosszú vezetősínekkel is gyorsabban dolgozhat. Könnyen állítható Walbro karburátorral, jobb egyensúlyozással és kényelmes funkciókkal kombinálva tökéletesen ötvözi a hagyományos technológiát a modern fejlesztéssel.

  • Magas vágási teljesítmény

A nagyobb vágási kapacitással a RURIS RM540 láncfűrész ideális a produktív működéshez, még hosszú vezetősínek használata esetén is. Javasoljuk, hogy a 0,325 1,5 RS lánctípushoz használja, hogy teljes mértékben kihasználja kiemelkedő vágóképességét.

  • Sokféle munkához használható

Könnyű súlya és nagy teljesítménye robusztus motorral kombinálva a RURIS RM540 láncfűrészt sokféle munkára alkalmassá teszi. A RURIS RM540 láncfűrész többféle célra használható. Faritkításra, puhafa vágására, építőiparban, tűzifa vágására és erdőgazdálkodásra ajánljuk.

  • Ellenálló

A RURIS RM540 láncfűrész teljesítménye és kezelhetősége tekintetében kiemelkedik, de az egyszerűsége és a robusztussága különbözteti meg egymástól, amelyek minden elvárást felülmúlnak a tartósság terén.

  • tartós

Ez egy rendkívül tartós láncfűrész, amely minden körülmények között elindul és működik. Tartós és könnyen kezelhető 50 cm-es vezetősínekkel.

  • Megbízható és robusztus

A RURIS RM540 láncfűrész egy robusztus láncfűrész, nagy teljesítménnyel nehéz munkakörülmények között, és kategóriájában a legjobb teljesítmény-tömeg aránnyal. A hűtőrendszer minden részletében optimalizált, hogy megbízható láncfűrészt biztosítson minden feladathoz. Nagy kapacitású szűrővel rendelkezik, nagy felülettel a jobb szűrés érdekében hosszú ideig.

  • Alacsony súly

Új könnyű alkatrészei, kiegészítve az Oregon vezetősínnel, jelentősen könnyebbé teszik. A kis, 5,7 kg-os súly, az optimalizált egyensúly és a fogantyú továbbfejlesztett formája lehetővé teszi a hosszabb, nagyobb kényelem melletti munkát. A RURIS RM540 láncfűrész kategóriájában a legjobb teljesítmény-tömeg aránnyal rendelkezik az azonos hengerosztályban lévő legközelebbi versenytársaihoz képest.

  • Könnyű indítás

Az indítástechnika biztosítja a motor gyors indítását, függetlenül a külső körülményektől.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!